Verouderde vloeren

2L architecture
2L architecture
2L architecture

Art/Deco's faam is gevestigd geworden met deze uitzonderlijk mooie klassieke verouderde parketvloer: omwille van zijn prachtig verouderd oppervlak en zijn heerlijke kleurafwerking

ArtDeco’s vloeren zijn vervaardigd uit Europese eik van de beste kwaliteit. Als bedrijf is ArtDeco immers erg voorstander van bijzondere zorg voor de natuur, en uiteraard gebruiken wij slechts hout dat gecertifieerd is als afkomstig van hernieuwbare bossen. ( zie PEFC)

De ArtDeco verouderde Vloeren bekomen eerst een wondermooi zacht verouderd oppervlak, vooraleer zij een afwerking krijgen en een prachtige patine. Zij zijn klaar om geinstalleerd te worden.

Niet Verouderd Parquet

Leven met een houten vloer geeft je een vitale energie en een onvergelijkbare emotie.

deze productreeks is universeel en toegankelijk, omdat alles eenvoudig is en ongekunsteld. Het is een product dat gekend wil zijn voor behoud van natuurlijke grondstoffen, redelijke prijzen, puurheid en bewustzijn van de natuur.

Het is een zorgvuldige samenstelling van kwaliteitsmaterialen en processing technologie. 
Deze vloer is klaar om geInstalleerd te worden.

Bij deze vloeren van ArtDeco worden dezelfde patines gebruikt als bij de verouderde maar op niet verouderd hout:

Alle tien Patines zijn ze afgewerkt met een hoog-resistente hardwax olie.

Luxury of metal

Art/Deco’s gemetaliseerde vloeren is een procede waarbij door middel van een koude applicatie puur metaal op een houten ondergrond wordt aangebracht.

De metalisering is GEEN verf, metaal plaat noch een poeder coating. Het metalen oppervlak is een metaalcoating op hout met het uiterlijk en de eigenschappen van metaal. Het aanbrengen van het metaal een proces is dat volledig met de hand wordt toegepast.

Nadat het metaal aangebracht is wordt het geschuurd en gepolijst, verschillende keren, om het glanzend te maken en om het dat glimmend cachet te geven, terwijl het houtpatroon er nog door schijnt. is Het is niet elektriciteitgeleidend en het is niet-galvanisch.

Het prachtig effect van deze vloer is onbeschrijfelijk.

Silver Look Metal
Silver Look Metal
stylish walls

Stijl Panelen & Decoratieve Vloeren

decorative panels
Bossa Nova
Point de Hongrie - Chevron - Hongaars Punt
ANTIC

De superbe schoonheid van de klassieke "STIJLPANELEN"

 

De subtiele schoonheid van "VISGRAAT’ EN ‘HONGAARSE PUNT"

 

Het geometrisch caracter van de "LEOPARD SQUARES"

 

De sterke persoonlijkheid van het "LADDER MOTIEF"

 

Van Breed naar Extra Small "Xs"

 

De handgeschuurde "BOSSA NOVA" en "ANTIC"

Tussen de vele befaamde types van parketpanelen, is het ‘Versailles’ paneel het eerste waar men aan denkt. Uiteraard was het overvloedig toegepast in het prestigieuze kasteel van Versailles, en het werd bijzonder vlijtig gekopieerd in vele andere kastelen en burgerhuizen. Roubo de Mazerolles, een meubelmaker uit de 18de eeuw, heeft het maken van dit soort paneel in kaart gebracht. Zijn meesterwerk was “L’Art de la Menuiserie” (1769).

Andere voorbeelden van parketpanelen zijn: Maria Loretto, Vaux le vicomte,….